Over Vrolijk

Vrolijk Kinderopvang biedt een plek waar kinderen en ouders zich welkom en prettig voelen. Het is een plek waar kinderen zichzelf in hun eerste vier levensjaren optimaal kunnen ontwikkelen tot zelfstandige en zelfverzekerde mensen. Kinderen hebben vanaf hun geboorte hun eigen kwaliteiten, interesses en wensen. Ze bepalen zelf waar ze aan toe zijn. De pedagogische omgeving van Vrolijk Kinderopvang daagt hen uit en helpt hen hun competenties en interesses verder te ontwikkelen. Wij benaderen de ontwikkeling van kinderen vanuit een holistisch uitgangspunt. De pedagogisch medewerkers zijn professionals die de kinderen stimuleren en begeleiden in deze ontdekkingstocht. Iedere dag krijgen de kinderen een afwisselend aanbod in een veilige en vertrouwde omgeving. Bij Vrolijk Kinderopvang staat kwaliteit centraal en er is ruimte voor individuele aandacht voor het kind én de ouders.

Persoonlijk

Wij hebben een persoonlijke sfeer dankzij het kleine en betrokken team van pedagogisch medewerkers. Met twee groepsruimtes op onze locatie zijn we een kleinschalige kinderopvang en staat kwaliteit centraal.

Biologisch

Wij hechten veel waarde aan gezonde, gevarieerde en biologische voeding. Dagelijks serveren we de kinderen een verse warme vegetarische lunch. Eet je veganistisch, geef dit gerust aan. Ook ons fruit, de zuivelproducten en tussendoortjes zijn biologisch en onbewerkt.

Visie

Onze visie, zoals beschreven in ons beleidsplan is terug te zien in het handelen van de pedagogisch medewerkers en in de inrichting van onze groepsruimtes. Je kunt het gehele pedagogische beleidsplan bij ons op de locatie inzien.

Pedagogische uitgangspunten

Vanuit de Wet kinderopvang en de beleidsregels kwaliteit kinderopvang worden vier pedagogische basisdoelen genoemd. De opvoedingstheorie van Prof. J. M. A. Riksen - Walraven ligt hieraan ten grondslag. Deze basisdoelen vormen de basis van ons pedagogisch beleid. Je kunt ze hier lezen:

“Ons streven is dat ieder kind zich thuis voelt”.
Wij vertellen je graag meer!

Momenteel is onze website volop in ontwikkeling. Je kunt hier gauw nog meer lezen over hoe het reilt en zeilt binnen Vrolijk Kinderopvang! Je kunt het inspectierapport van de GGD inzien, ons dagritme bekijken en nog veel meer. Bezoek je ons snel weer? Dat vinden wij leuk!

Matt
help ons groeien

Denk jij mensen in je omgeving te kennen die graag gebruik zouden willen maken van het aanbod van Vrolijk Kinderopvang? Draag ze bij ons aan! Wanneer zij klant worden, krijg jij een cadeau! #WINWIN

Mark
weetje

Er worden in Nederland per jaar, schrik niet, 1.000.000.000 (1 miljard) babyluiers verbrand terwijl recycling mogelijk is.

Wij willen graag maatschappelijk verantwoord ondernemen, daarom worden onze luiers opgehaald door stichting Luierrecycling Nederland.

Luke
support the locals

Onze biologische groenten en fruit komen vers vanaf het Warmonderhof uit Dronten. Wij eten daarom veelal seizoensgebonden groenten.

Op de hoogte blijven?

Via Facebook kan je onze avonturen volgen en blijf je op de hoogte van de laatste informatie:

Image